Νίκη για τον ΠΑΟ Καλυβιων επί του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτ/νίας, ο ΠΑΟ Καλυβίων που αγωνίστηκε στο γήπεδό του, νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας με 2-0.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι με την ομάδα της Παντάνασσας να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και να δημιουργεί φάσεις, κυρίως με προσπάθειες των μεσοεπιθετικών της. Συγκεκριμένα, στο α΄ημίχρ. ο Κ. Κακούρης από τα πλάγια της επίθεσης είχε δυο διαγώνια σουτ προς την εστία, με το πρώτο να περνά άουτ, ενω το δεύτερο το απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ζώης.

Επίσης, δυο μακρινά σουτ έξω από την περιοχή από τον Adr. Dodai πέρασαν άουτ, χωρίς όμως να ¨ανησυχήσει¨ η αντίπαλη άμυνα.

Λιγοστές ήταν οι φάσεις για τους γηπεδούχους, όπως ένα καλό σουτ από τον Σ. Τασούλη, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Πριτσούλης και άλλο ένα σουτ του Χ. Κονδύλη, που πέρασε έξω.

Η φάση του πρώτου τέρματος των Καλυβιωτών δημιουργήθηκε στο 41ο λεπτό όταν μετά από ωραία συνεργασία μεταξύ Καραλή, Ζιώγα Ζαχαράτου και Π. Καρύμπα, ο τελευταίος έβγαλε μπαλιά ακριβείας στην ¨πλάτη¨ της άμυνας προς τον Σ. Τασούλη, ο οποίος κοντρόλαρε τη μπάλα και περνώντας τον τερματοφύλακα την έστειλε στο βάθος της εστίας, κάνοντας το 1-0.

Στο ξεκίνημα του β΄μέρους πάλι οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, με τον Κ. Κακούρη να σουτάρει αλλά με τον Ζώη να καταφέρνει να μπλοκάρει και κατόπιν ένα ακόμη σουτ προς την εστία από τον Ι. Κολομπάτσο με τη μπάλα να περνά έξω.

Στο 60ο λεπτό, πολύ καλή ενέργεια από αριστερά της επίθεσης με τον Γ. Καραλή, ο οποίος ¨έσπασε¨  τη μπάλα στον Χ. Κονδύλη, αλλά το πλασέ σουτ που επεχείρησε το απέκρουσε ο τερματοφύλακας Πριτσούλης.

Στο 76ο λεπτό, μετά από πολύ καλή μεταβίβαση του Σ. Τασούλη βρήκε τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το 2-0.

Στο 80ο λεπτό ο Δ. Κουμάσης σούταρε προς την εστία, όμως η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 90ο λεπτό πολύ καλό σουτ από τον Σ. Τασούλη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης  ήταν οι κ.κ. Κουτρομάνος, Ξύστρας και Κεφαλής.

ΠΑΟ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Πατσαούρας (56΄ Γ. Αναστασίου), Αν. Πολίτης, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Κονδύλης, Γ. Καραλής, Σ. Τασούλης, Π. Καρύμπας (70΄ Δ. Αναστασίου), Ι. Ζώγας

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (προπονητής Λάμπρος Αθανασίου)

Ι. Πριτσούλης, Γ. Κεφαλάς, Δ. Μπακογιάννης (75΄ Ν. Σταμάτης), Εν. Ρέθι, Αν. Λιόκαυτος, Εργκ. Ρέθι, Adr. Dodai, Δ. Κουμάσης, Ι. Κολομπάτσος, Κ. Κακούρης, Ερ. Ρέθι.

Πηγη | kalyvia.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr