Τραγωδία στο Αγρίνιο νεκρός οδηγός σε αγώνες dragster (vid)

Τραγωδία στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drag Racing στο Αγρίνιο, καθώς έχασε την ζωή του ο 34χρονος οδηγός Γεράσιμος Φιλιππάτος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Αγρίνιο, υπάρχει ένας νεκρός ύστερα από δυστύχημα στο Αεροδρόμιο Αγρινίου, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του πρώτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drag Racing. Ο άτυχος οδηγός έχασε τη ζωή του ύστερα από εκτροπή του οχήματός του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ο οδηγός ήταν 34 ετών και καταγόταν από την Αθήνα.

Ο οδηγός που έχασε τη ζωή του είναι ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, οποίος οδηγούσε ένα Nissan GT-R. Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής και όπως μαρτυρούν οι παρευρισκόμενοι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου περίπου 300 μέτρα μετά την εκκίνηση και προτού προλάβει ο οδηγός να αντιδράσει εκείνο βγήκε εκτός πίστας με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα και τούμπαρε πολλές φορές.

Πηγή: gazzetta.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr