«Ιωσήφ Ρωγών»: Ο Όμιλος μετά από αυτό το πρώτο βήμα δικαίωσης βγαίνει πιο δυνατός και ενωμένος

Σήμερα 13/4/2022 και μετά από ένα χρόνο αγωνίας και άδικης ταλαιπωρίας για το Μουσικό Όμιλο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ» ήρθε το πρώτο βήμα δικαίωσης με την αθωωτική απόφαση για τον Αρχιμουσικό και Γραμματέα του συλλόγου Δημήτρη Μανωλάτο, από το Τριμελές Πρωτοδικείο Μεσολογγίου. Στο επόμενο χρονικό διάστημα, εκκρεμεί η εκδίκαση στο Ναυτοδικείο Ιωαννίνων, για το ίδιο αδίκημα, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Νεκτάριο Ζησιμόπουλο, λόγω της ιδιότητας του. Επιπροσθέτως, ο σύλλογος μας έχει επωμιστεί ένα δυσβάσταχτο χρηματικό πρόστιμο για το ίδιο αδίκημα από το Α.Τ. Μεσολογγίου στο ποσό των 5.000 ευρώ, κάτι που θα πρέπει οι φορείς του τόπου μας να βοηθήσουν μιας και προκύπτει πως ο «ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ» άδικα φορτώθηκε το βάρος του προστίμου.

Η σημερινή δικαστική αθωωτική απόφαση απέδειξε περίτρανα την άδικη δίωξη που υπέστη ο σύλλογος και το Δ.Σ. του την 23-04-21 κατά τη διεξαγωγή μετάδοσης στην κεντρική πλατεία Ι.Π. Μεσολογγίου, της «Μουσικής Πινακοθήκης 1821», στα πλαίσια των εορτασμών για τα διακόσια χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Η διοργάνωση άνηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και είχε ενταχθεί στα πλαίσια των Εορτών Εξόδου 2021 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο σύλλογος, από την πρώτη στιγμή, στην Ελληνική Δικαιοσύνη μας δικαίωσε πλήρως και μας γέμισε με αίσθημα ικανοποίησης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως: τον συνήγορο υπεράσπισης κύριο Ζησιμόπουλο Κων/νο που απέδειξε μέσα από την αγόρευση του και παραθέτοντας τα νόμιμα αποδεικτικά στοιχεία στο Δικαστήριο, την αθωότητα του Αρχιμουσικού και το άδικο της δίωξης του. Την πρόεδρο της κοινότητας Ι.Π. Μεσολογγίου και νομικό, κυρία Όλγα Δασκαλή, που ως εκλεγμένη αιρετή με αίσθημα ειλικρίνειας από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι δίπλα μας έμπρακτα τόσο ως Νομικός όσο και ως σύμβουλος. Επίσης, τον νομικό Φώτιο Σπυρόπουλο, που παρότι λόγω ασθένειας δεν κατέφερε να είναι στο τωρινό δικαστήριο, ήταν κοντά μας στη δύσκολη στιγμή. Οι παραπάνω νομικοί εκπρόσωποι αξίζει να σημειωθεί πως προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αμισθί. Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά, τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη συνεχόμενη στήριξη τους. Ο Μουσικός Όμιλος μετά από αυτό το πρώτο βήμα δικαίωσης βγαίνει πιο δυνατός και ενωμένος για να συνεχίσει απερίσκεπτα τον πραγματικό σκοπό λειτουργίας του που είναι η διδασκαλία της μουσικής παιδείας στα παιδιά μας και η ανάδειξη του μουσικού πολιτισμού στον τόπο μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr