Αποστόλης Φασούλας | Να στηρίξουν τη δύναμη της ελπίδας μας, το ΚΚΕ!

Σε δήλωση στήριξης προς το ΚΚΕ για τις εκλογές της 25ης Ιούνη, ο Αποστόλης Φασούλας, χειρουργός ορθοπεδικός, Αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΓΝ Μεσολογγίου, σημειώνει:

«Μέσα στα 15 προηγούμενα χρόνια οικονομικής, υγειονομικής και κυρίως κοινωνικής κρίσης, ο λαός εναπέθεσε τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο σε διάφορα σχήματα και κόμματα, δημιουργήματα της αστικής δημοκρατίας.

Δυστυχώς, αποτέλεσαν ένα ακόμη ανάχωμα του καπιταλισμού, πάνω στο οποίο κομματιάστηκαν τα όνειρα για μία αξιοπρεπή ζωή, για κοινωνική δικαιοσύνη, για το φως στην άκρη του τούνελ. Αυτοί οι σχηματισμοί αποτέλεσαν και αποτελούν ένα ακόμη γρανάζι του συστήματος που θρυμματίζει τις ανάγκες των πολλών μπρος στις ορέξεις των ελαχίστων εκλεκτών.

Απάγκιο των τελευταίων ελπίδων μας αποτελεί το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα σταθερό στις αξίες του, που δεν έχει υποκύψει στα σύγχρονα εκβιαστικά διλήμματα, που έχει συνέπεια στον λόγο του και στις πράξεις του, που είναι η μόνη 100% λαϊκή μαχητική αντιπολιτευτική φωνή. Έκανα το βήμα για πρώτη φορά και ψήφισα το ΚΚΕ τον Μάη και αυτό θα πράξω και στις 25 Ιούνη.

Από αυτό το βήμα, καλώ και άλλους να συμμετάσχουν, να γίνει το άλμα, να δυναμώσει ο λαός, να φτάσουμε το Κόμμα ακόμη πιο ψηλά. Να στηρίξουν τη δύναμη της ελπίδας μας, το ΚΚΕ!».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr