Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές | Συγχαρητήριες ανακοινώσεις από συλλόγους της Πόλης

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η ΑΕ Μεσολογγίου θα ήθελε να συγχαρεί τον κ. Σπύρο Διαμαντόπουλο για την εκλογή του ως ο νέος Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου και τον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την επανεκλογή του ως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Φυσικά δε γίνεται να μη συγχαρούμε για την εκλογή του, τον δικό μας άνθρωπο και πρώην πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Μπιλάλη.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους όπως και στους υπόλοιπους εκλεγμένους συμβούλους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το συνδυασμό «ΜΑΖΟΙ» και τον επικεφαλή του κύριο Σπύρο Διαμαντόπουλο για την εκλογή του ως ο νέος Δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του όπως και στο υπόλοιπο εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο. Εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί.

Μετά τιμής το Δ.Σ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ MSL FC

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την επανεκλογή του.

Συγχαρητήρια επίσης και στο συνδυασμό «ΜΑΖΟΙ» και στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης μας Σπύρο Διαμαντόπουλο, με την ευχή η θητεία του να είναι ανέφελη και επιτυχημένη.

Θερμά συγχαρητήρια και στους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Δηλώνουμε παρούσες και παρόντες για το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Μεσολογγιου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον εκλεγμένο Δήμαρχο του Μεσολογγίου κ. Διαμαντόπουλο Σπύρο και του εύχεται καλή επιτυχία στο πολύπλευρο έργο που καλείται να επιτελέσει, προκειμένου η πόλη μας να κάνει βήματα προόδου και να βρεθεί στη θέση που της αξίζει.

Επίσης εύχεται καλή δύναμη και στον επανεκλεγεντα Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Φαρμακη Νεκτάριο και σε όλους τους πρόσφατα εκλεγμένους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους για μια άκρως πετυχημένη και παραγωγική θητεία.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr