Ι.Π. Μεσολογγίου: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 11η Μαρτίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα, Σταυροπούλου 31, 2ος όροφ., Μεσολόγγι 30200), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1.Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (εισηγητής κ. Διαμαντόπουλος Σπύρ.–Δήμαρχος).

2.Ψήφισμα συμπαράστασης των αγροτικών κινητοποιήσεων (εισηγητής κ. Διαμαντόπουλος Σπύρ.–Δήμαρχος).

3.Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης (εισηγητής κ. Πετρόπουλος Δημήτ.–Δήμαρχος).

4.Καθιέρωση λειτουργίας της υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες-αργίες (εισηγητής κ. Ράπτης Δημήτ.– Αντιδήμαρχος).

5.Εισήγηση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης περί προσθήκης επωνυμίας - μετονομασίας της σχολικής μονάδας του ΕΠΑΛ Κατοχής (εισηγητής κ. Φαράντος Σωτ.– Αντιδήμαρχος).

6.Ορισμός δικαιούχων και καθορισμός αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για το έτος 2024 (εισηγητής κ. Δαλάρης Λάμπ.– Αντιδήμαρχος).

Η Πρόεδρος Γεωργία Φούντα

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr