Τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασαν σήμερα, Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Γιάννη Κουτσοθεόδωρου.

Η ξεχωριστή αυτή εορταστική δράση υλοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου-Εργαστηριακό Κέντρο του τομέα Υγείας-Πρόνοιας, Ειδικότητας Κομμωτικής. Οι καθηγήτριες κομμωτικής κα Έφη Γκολφινοπούλου και κα Βασιλική Κουνινιώτη, καθώς και οι μαθητές της ειδικότητας, προσέφεραν ως δώρο μοναδικά χτενίσματα εντελώς δωρεάν σε ωφελούμενες γυναίκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Παράλληλα, θέλοντας να τιμήσει την ημέρα και τον καθημερινό αγώνα της Γυναίκας, ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτσοθεόδωρος κάλεσε την κα Κατερίνα Στράτου, υπάλληλο σχολικής καθαριότητας στο 1ο Δημοτικό σχολείο Αιτωλικού, η οποία κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της για σπουδές με την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης, το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η κα Στράτου, τελειόφοιτη πλέον καθώς φοιτά στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών της, ανέφερε κατά την βράβευσή της: «Κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία και να βρίσκεται μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να έχει θέληση, υπομονή και επιμονή!»

Ευχαριστούμε θερμά την κα Κατερίνα Στράτου για τη παρουσία της και την συγκινητική τοποθέτησή της, καθώς και τους μαθητές και τις καθηγήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Μεσολογγίου για την προσφορά τους στις ωφελούμενες Γυναίκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, το οποίο, όπως και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Στις 8 Μαρτίου τιμάμε τις Γυναίκες που έχουν προηγηθεί, εμπνέουμε τις μελλοντικές γενιές και συνεργαζόμαστε ως κοινωνία για έναν κόσμο που θα σέβεται και θα εκτιμά τις Γυναίκες σε κάθε επίπεδο. Ας κάνουμε κάθε μέρα να είναι Ημέρα της Γυναίκας, υποστηρίζοντας την ισότητα, την ευκαιρία και την ελευθερία για όλες!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr