Σημαντική η προσφορά της ΜΕΘ Άρτας στη δωρεά οργάνων

Σημαντική είναι η προσφορά της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας στη δωρεά οργάνων. Μάλιστα η ΜΕΘ ενός μικρού επαρχιακού νοσοκομείου πολλές φορές στο παρελθόν βρέθηκε στην πρωτοπορία.

Το γεγονός ότι δεν έγινε καμία αναφορά από την υπεύθυνη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων κατά την επίσκεψή της στα Γιάννινα, προκάλεσε θλίψη και απογοήτευση στο Διευθυντή της Μονάδας Χριστόδουλο Ναθαναήλ αλλά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

«Εκτός από τα δύο Νοσοκομεία των Ιωαννίνων υπάρχει και η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας με τέσσερις λήψεις οργάνων το 2022, λήψη καρδιάς και ήπατος τον Ιανουάριο του 2023 από το Ωνάσειο και συνολικά πάνω από 15 λήψεις όλα αυτά τα χρόνια.

Και αυτά με 7 κλίνες ΜΕΘ και οχι 20 όπως το πανεπιστημιακό και με τρεις ή το πολύ τέσσερις γιατρούς. Η μη αναφορά της υπευθύνου του ΕΟΜ στην προσφορά του νοσοκομείου της Άρτας προκαλεί θλίψη και απογοήτευση σε εμένα αλλά και σε όλους γιατρούς και νοσηλευτές που ξενυχτούσαν όλα αυτά τα χρόνια για να γίνει μία λήψη» αναφέρει ο κ. Ναθαναήλ.

Πηγή: epiruspost.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr