Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για τον θάνατο του Καθηγητή Παναγιώτη Κοντού

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπυρίδων Β. Διαμαντόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Μεσολογγίτη Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Κοντού.

Ο Παναγιώτης Κοντός υπήρξε ο πρώτος που δίδαξε στην Ελλάδα το αντικείμενο της Κοινωνιογλωσσολογίας, ενώ υπήρξε επί 40 χρόνια διδάσκων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο συγγραφικό έργο.

Παράλληλα, υπηρέτησε επί σειρά ετών το Πανεπιστήμιο από τη θέση του Προϊσταμένου της Γραμματείας, ενώ διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου της πόλης μας.

Ίσως περισσότερο απ’ όλα όμως, θα θυμόμαστε τον Παναγιώτη Κοντό ως έναν προσηνή ακαδημαϊκό, ιδιαίτερα αγαπητό από τους φοιτητές του που, δίχως να εκλαϊκεύει ή να απλοποιεί το επιστημονικό του αντικείμενο, προσπαθούσε πάντα να το καταστήσει προσιτό σε όλους, εντός και εκτός Πανεπιστημίου, καθώς και για την ανιδιοτελή προσφορά του προς την Αιτωλοακαρνανία και το Μεσολόγγι.

Στην οικογένειά του, του οικείους του και τον ακαδημαϊκό κόσμο, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλειά του.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr