Μεγάλη η προσέλευση στις δράσεις υγείας από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των δημοτών στις δράσεις υγείας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, στην Πλατεία Μπότσαρη, από προσωπικό του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τις κοινωνικές δομές του Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο, με την συνεργασία του νοσηλευτικού προσωπικού του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι

Οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης, που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την 7η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, περιλάμβαναν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, αρτηριακής πιέσεως και οξυγόνου από το εξειδικευμένο προσωπικό των δομών. Παράλληλα, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό ενώ όπου κρίθηκε αναγκαίο, δόθηκαν οδηγίες για περαιτέρω έλεγχο.

Οι Αντιδήμαρχοι κος Γιάννης Κουτσοθέοδωρος και κος Χρήστος Τέγας, οι οποίοι ήταν παρόντες καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, συνομιλώντας με τους δημότες οι οποίοι δέχθηκαν τις υπηρεσίες των υπαλλήλων του Δήμου, εισέπραξαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία αυτή, ενώ ζητήθηκε η συνέχιση τέτοιων δράσεων καθώς αρκετοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην ενημέρωση και την πρόληψη.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας επικεντρώνεται στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη ως ανθρώπινο δικαίωμα ύψιστης σπουδαιότητας, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι η Υγεία, είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που διαθέτουμε.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

  • Κέντρο Κοινότητας: 2631363425-431
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο: 26310-23192

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ευχαριστούν το “Atemoya Cafe” για τη διάθεση του χώρου του για την διενέργεια των εξετάσεων.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr