Κ. Λύρος: Παραπλανητικές ειδήσεις για να υπηρετήσουν ευνόητες σκοπιμότητες αντιπερισπασμού

Επειδή πολλές ταμπέλες «ειδήσεων» γράφονται έτσι όπως γράφονται «μισές» και παραπλανητικές μόνο και μόνο για να παραπληροφορούν και να υπηρετήσουν ευνόητες σκοπιμότητες αντιπερισπασμού σε ότι αφορά το πρόσφατο δημοσίευμα περί κατηγορίας μου για αυθαίρετη κατασκευή στην Τουρλίδα ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ :

Φέρομαι κατηγορούμενος κατόπιν καταγγελίας στην Κτηματική Υπηρεσία για το έργο που επί των ημερών μου ήτοι το 2021 ολοκληρώσαμε στο Δήμο μας και αφορά την αποκατάσταση των τσιμέντων στην θέση «Μαρόκια» στην ΤΟΥΡΛΙΔΑ.

Ένα έργο που ήταν μια μεγάλη ανάγκη για τους επισκέπτες και λουόμενους της Τουρλίδας !

Ένα έργο που το επικρότησαν και το απολαμβάνουν ΟΛΟΙ !

Οι λόγοι   της καταγγελίας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής του έργου από τα γνωστά συμφέροντα της περιοχής θα κριθούν ως προς την βασιμότητά τους από το Δικαστήριο .

Δυστυχώς πέραν της γενικής αντικειμενικής ευθύνης η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου πολλές φορές φέρνει ένα Δήμαρχο που δεν θέλει να συμβιβαστεί με κατεστημένες καταστάσεις που πάνε πίσω τον τόπο…. και τον υπερασπίζεται με έργα …ακόμη και σε δικαστικές διενέξεις .

Κατανοώντας την ανάγκη του αντιπολιτευτικού αντιπερισπασμού στην κριτική που ασκείται για τις ΑΣΥΣΤΟΛΕΣ πράξεις ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ στη δημοτική αρχή .. απλά θα πούμε … «αστοχήσατε να τις υπερασπιστείτε. Φροντίστε να τις διορθώσετε όσο προλαβαίνετε…..»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού« Δημιουργικής Ανατροπής»

Κώστας Λύρος

(Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου 2019-2023)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr