Συνάντηση Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου με Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο

Τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο, ο οποίος περιόδευσε στην Αιτωλοακαρνανία, συνάντησε χθες Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024 ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, στο υπό κατασκευή κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Ο Υφυπουργός, ο οποίο συνοδευόταν από τους Βουλευτές κ. Θανάση Παπαθανάση και κ. Ιωάννη Φωτήλα, τον κ. Βασίλη Φεύγα, Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας και τον Προέδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργο Σακαρέλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάση Μαυρομμάτη, περιηγήθηκε στο υπό κατασκευή κτίριο και ενημερώθηκε από εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας για τις τεχνικές προδιαγραφές του κτιρίου, την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης που τοποθετείται σε περίπου οκτώ με εννέα μήνες.

Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος ενημέρωσε τον Υφυπουργό κ. Νικολακόπουλο για την επιτακτική ανάγκη στελέχωσης της Διεύθυνσης με επαρκές αστυνομικό προσωπικό, λόγω των έντονων προβλημάτων ασφάλειας που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ του εξέθεσε τη σημασία που έχει η διάνοιξη δεύτερης εισόδου στο υπό κατασκευή αστυνομικό μέγαρο ώστε αυτό να αποκτήσει ευκολότερη οδική πρόσβαση από και προς την παλιά εθνική οδό. Ο Δήμαρχος πληροφόρησε για τις τεχνικές και άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διάνοιξη αυτή, με τον Υφυπουργό να δηλώνει πως θα προσπαθήσει να συμβάλει στην αντιμετώπισή τους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr