Ημερίδα «Διαλογή οργανικών αποβλήτων (καφέ κάδοι)» από τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα «Διαλογή οργανικών αποβλήτων (καφέ κάδοι)» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 στις 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω διαδικτύου σε σύνδεσμο που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου http://messolonghi.gov.gr/

Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση των δημοτών για την αναγκαιότητα της χρήσης των καφέ κάδων και στη ανάδειξη της σημασίας καθώς και των περιβαλλοντικών ωφελημάτων από την χωριστή διαλογή των βιοαποβλήτων, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση με οδηγίες και αρχές που διέπουν τον τρόπο διαλογής στο σπίτι όπως και παραδείγματα πρακτικών από την Ευρώπη και την Ελλάδα. Στο τέλος της ημερίδας, θα διατεθεί χρόνος για την καταγραφή των συμπερασμάτων και την διατύπωση ερωτήσεων από το κοινό.

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι: ο Dr Costas Velis, BSc MSc DIC PhD MInstP MCIWM, Lecturer in Resource Efficiency Systems-University of Leeds (μέσω τηλεδιάσκεψης), η Δρ. Ιωάννα Ντάικου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Εργαστήριο Τεχνολογίας Περιβάλλοντος Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών-Πανεπιστήμιο Πατρών και η Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, Καθηγήτρια Διαχείρισης & Τεχνολογίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Γεωγραφίας-Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (μέσω τηλεδιάσκεψης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr