Διάθεση λεωφορείου για την παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε…» από τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι θα διαθέσει λεωφορείο για δωρεάν μετακίνηση στη μουσικοθεατρική παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε…» που συνδιοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας με το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου στο αρχαίο θέατρο Πλευρώνας, την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 στις 20:30.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ραζή-Κότσικα (πρώην Κέννεντυ) στις 19:30, ενώ σε περίπτωση που η προσέλευση είναι μεγάλη, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο δρομολόγιο (τηλέφωνο επικοινωνίας: 26310-27268 κα Αγγελική Συροκώστα)

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε…», την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 8.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Μύθοι, θρύλοι, ιστορίες και τραγούδια φυλαγμένα στο σεντούκι του τόπου μας, ξεπηδούν στο διάβα του ποταμού Αχελώου και μαρτυρούν την ομορφιά και τον πλούτο της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας.

Ο Ηρακλής, η Δηιάνειρα, ο Ανήλιαγος και η κυρά Ρήνη, μαζί με άλλους ήρωες, ανταμώνουν και ξετυλίγουν τις ιστορίες τους...

Από τότε που το ποτάμι μιλούσε…

Συντελεστές

Σκηνοθεσία, κείμενο, διδασκαλία χορωδίας: Ευσταθία Γρέντζελου

Μουσική επιμέλεια : Γεώργιος Αθανασόπουλος

Εικαστικό αφίσας : Μαρία Φερεντίνου

Συμμετέχουν τα τμήματα:

Χορωδία ενηλίκων «Ιάμβη», υπεύθυνη Ευσταθία Γρέντζελου

Μουσικό Σύνολο «Ηχώ», υπεύθυνος Γεώργιος Αθανασόπουλος

Πηγές, συγγραφείς: Σοφοκλής, Νικόλαος Πολίτης, Κώστας Κρυστάλλης, Γεώργιος Βλάχος, Πέτρος Θέμελης, Ευθύμιος Πριόβολος, προφορικές μαρτυρίες και παραλογές.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr