Δωρεάν μαστολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου και με την ευγενική χορηγία της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρία, Ίαση, Στήριξη «EMEIΣ», πραγματοποιεί στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου (Κύπρου & Λεβίδου) δωρεάν μαστολογική εξέταση σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου και αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου 2024,από τις 09:00 έως τις 17:00.

Μια ομάδα ειδικών γιατρών με εμπειρία στην εξέταση μαστού θα προσφέρουν κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου ενημέρωση, ψηλάφηση και υπερηχογράφημα, όπου αυτό χρειαστεί, σε γυναίκες που ήδη έχουν προγραμματισμένο ραντεβού.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τις Κοινωνικές Δομές, συμμετέχει στην υλοποίηση της δράσης, ενημερώνοντας τις ωφελούμενες των προγραμμάτων τους, ώστε να τύχουν δωρεάν κλινικής εξέτασης, δίνοντας προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες κυρίες.

Εστιάζοντας στην σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κος Ιωάννης Κουτσοθεόδωρος θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα ειδικών ιατρών «ΕΜΕΙΣ» καθώς και την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεσολογγίου κα Αρετή Πρεμέτη, για την πρωτοβουλία αυτή σε μια εποχή όπου πολλοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας. Ο Δήμος μας θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε δράσεις που ενισχύουν την οικογένεια και προάγουν την πρόληψη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr