Με μεγάλη επιτυχία o δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου, δράση με δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κ.Υ. Μεσολογγίου στις 14 και στις 15 Ιουνίου, μετά από πρωτοβουλία της διευθύντριας κας. Αρετής Πρεμέτη, η οποία ένωσε πολλές διαφορετικές υπηρεσίες ώστε να επιτευχτεί αυτός ο ιερός σκοπός για τις γυναίκες του Μεσολογγίου, με την υποστήριξη όλου του υγειονομικού προσωπικού του Κέντρου Υγειας.

Αρωγός της δράσης υπήρξε η Μ.Κ.Ο. Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία –Ίαση-Στήριξη- Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. η οποία με την εθελοντική επιστημονική ομάδα τους αποτελούμενη από:

1.Κατσιάκη Νικόλαο, χειρουργός μαστού,

2.Καραγκίτσου Θεοδώρα, γυναικολόγος,

3.Κυριάκου Γρηγόρη, χειρουργός μαστού,

4.Μανιάτη Δημήτριο, χειρουργό μαστού,

5.Παπαδόπουλο Λάζαρο, χειρουργό μαστού,

6.Παυλάκη Εμμανουήλ, χειρουργός μαστού,

7.Τζάννε Ιωάννα, εθελόντρια Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

εξέτασαν 268 γυναίκες με κλινικές εξετάσεις και υπερηχογραφήματα μαστού βρίσκοντας 13 παθολογικά ευρήματα.

Θερμά ευχαριστήρια σε όλη την επιστημονική ομάδα καθώς και την κα. Αγαπάκη Γαλατεία για την προσφορά τους και την υπέροχη συνεργασία ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης για την συνεργασία τον Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου και το Κέντρο Κοινότητας καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο του Μεσολογγίου και τον Πρόεδρο κο. Αριστόβουλο Τριβλή για την αμέριστη συμπαράστασή τους και συνεργασία τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στον Διοικητή κο. Ιωάννη Καρβέλη και στον υπεύθυνο προληπτικών δράσεων κο. Σπύρο Καταγή καθώς χωρίς την έγκρισή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό.

Το Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου ως Πρωτοβάθμια Δομή Υγείας θα είναι πάντα υποστηρικτής προληπτικών δράσεων και αγωγών υγείας στην κοινότητα και τον πληθυσμό του Μεσολογγίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr