Κώστας Λύρος: Αναχρονιστικές και υποβολιμαίες οι φωτογραφικές ρυθμίσεις στη διοίκηση του Δήμου

Αναχρονιστικές και υποβολιμαίες οι  φωτογραφικές ρυθμίσεις στη διοίκηση του Δήμου.

Κρατούν το Δήμο χαμηλά και όμηρο στα μέτρα των μόνιμων «αξιωματούχων».

Καταδικάζουν την ευκαιρία ο Δήμος μας να ανεβάσει ταχύτητες .

Με αφορμή τη συζήτηση για το οργανόγραμμα του Δήμου μας, μου δόθηκε η ευκαιρία με απόλυτη ειλικρίνεια να επισημάνω  τα κρίσιμα ζητήματα, που από την εμπειρία της θητείας μου προκαλούν δυσλειτουργίες και τον κρατούν χαμηλά.

Τόνισα την ευκαιρία που διαθέτει η παρούσα δημοτική αρχή να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις στο οργανόγραμμα και στη διοίκηση του προσωπικού, κάτι το οποίο αν και επιμόνως το προσπάθησα, μη έχοντας πλειοψηφία δεν μου το επέτρεψαν.

Είναι διάχυτη η διαπίστωση ότι αρκετές λειτουργίες στο Δήμο μας χωλαίνουν και οι δημότες μας δικαίως διαμαρτύρονται.

Στηλίτευσα την φωτογραφική στα μέτρα των μόνιμων ευνοημένων «αξιωματούχων» μη αξιοκρατική μεθόδευση, η οποία μάλιστα ξεπερνά και τον νόμο! Μια μεθόδευση που κρατά σε... ομερτά , όπως άστοχα είπε ο κ. Διαμαντόπουλος για άλλο θέμα..., τις εμπλεκόμενες πλευρές οι οποίες κάνουν τις δουλειές τους!

Επεσήμανα με θάρρος γνώμης την συγγενική σχέση κομβικών υπαλλήλων με τους  ελεγκτικούς μηχανισμούς των αποφάσεων του δημάρχου, παρά τις διατάξεις περί οικογενειοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι η αρχή του ασυμβίβαστου αυτό το απαγορεύει, κάτι το οποίο η παρούσα δημοτική αρχή όχι μόνο δεν το δέχεται αλλά το αντίθετο με προσλήψεις που κάνει το επιτείνει...

Είναι ενέργειες που δηλώνουν αδυναμία διοίκησης και φανερώνουν στημένα παιχνίδια στις πλάτες των συμφερόντων των πολιτών και δυστυχώς είναι πολλά και σοβαρά τα παραδείγματα στο μέχρι τώρα σύντομο αλλά επιζήμιο βίο της δημοτικής αρχής.

Καταδικάζω τις ενέργειες της αυτές ως υποβολιμαίες.

Με τέτοια αναχρονιστικά μυαλά ο τόπος μας δεν πάει μπροστά, οι νέοι αποκαρδιώνονται και η αυτοδιοίκηση καθίσταται φέουδο των προνομιούχων.

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού« Δημιουργικής Ανατροπής»

   Κώστας Λύρος

(Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου 2019-2023)

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr