Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται από το απόγευμα ο 16χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής Γιώργος Νταγιούκλας που είχε τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι στην Ακρωτηρίου, καθώς πήγαινε για προπόνηση με την ομάδα Παίδων. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Προέχει η υγεία του παιδιού. 

Μακάρι, ρε Γιώργαρε! Ο ΘΕΟΣ να σε βοηθήσει.. είμαστε μαζί σου !!! 

Νεότερη ενημέρωση και το μήνυμα της μητέρας του

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για την περίπτωση του νεαρόυ ποδοσφαιριστή, Γιώργου Νταγιούκλα. 

Οι θεράποντες ιατροί είχαν στα χέρια τους σήμερα την αξονική στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος και τα αποτελέσματα της οποίας τους ικανοποίησαν. 

Το νεαρό της ηλικίας του και ο δυνατός οργανισμός φαίνεται πως λειτουργούν υπέρ αυτή την στιγμή για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που νοσηλεύεται σήμερα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οσο μάλιστα περνάει ο χρόνος τόσο θετικά θα είναι για την υγεία του. 

Τη Δευτέρα πλέον οι γιατροί του Νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον "ξυπνήσουν" για να διαπιστώσουν αντιδράσεις και έπειτα θα προχωρήσουν στην επόμενη κίνησή τους. 

Η μητέρα του Γιώργου Νταγιούκλα Γλυκερία, έγραψε στο προφίλ της στο facebook:

"Ευχαριστώ όλους για τις ευχές........θα τις κρατήσω μαζί με τη θετική σας ενέργεια κ το ενδιαφέρον που δείξατε για το Γιώργο μου.....κάντε ολοι μια προσευχή......είναι δυνατός θα τα καταφέρει....Γιώργο είσαι γήπεδο παίξε μπάλα......θα τα καταφέρεις είμαστε όλοι εδω"

Πηγή: axaiatalents.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr