Μεγάλη συναυλία κλασικής μουσικής στο Μουσείο Άλατος στις 22 Ιουλίου

Μια συναυλία διεθνούς επιπέδου θα υποδεχθούμε και θα φιλοξενήσουμε στο Μουσείο Άλατος το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής που θα απολαύσουν εμβληματικά έργα των WeberDvorakBartok και Skalkottas.

Η διοργάνωση ανήκει στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Πνευματικό του Κέντρο υλοποιείται δε με την υποστήριξη του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Σουηδίας στην Αθήνα και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το Quintet, που θα δώσει τη συναυλία, απαρτίζεται από τον κορυφαίο βιολίστα της ΚΟΑ Ηλία Λιβιεράτο, τον επίσης κορυφαίο τσελίστα της ΚΟΑ Τιμόθεο Γαβριηλίδη – Πέτριν, την Ελεάννα Στράτου και τον Αλέξανδρο Γαβριηλίδη -Πέτριν στα βιολιά και την Σουηδέζα Karin Dornbusch, η οποία με το κλαρινέτο θα προσθέσει μια διεθνή πινελιά στην εκδήλωση.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη ηχοχρώματα στην ατμοσφαιρική τοποθεσία του μαγευτικού χώρου του Μουσείου Άλατος.

Μια συναυλία που θα σας ταξιδέψει και θα σας γαληνέψει με τους ήχους και τις εκφράσεις της κλασικής μουσικής.

Είσοδος ελεύθερη 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr