Αύριο η συναρπαστική συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Νεώριο Αρχαίων Οινιαδών! (vid)

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού για εξασφάλιση θέσεων στο μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού

Πλησιάζει η ώρα για τη μεγάλη διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού καθώς αύριο βράδυ, ημέρα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 και ώρα 9:30 μ.μ. ο Γιάννης Κότσιρας και οι ταλαντούχες συνεργάτιδες του Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου, έρχονται να μας ταξιδέψουν και να δώσουν ζωή στο επιβλητικό Νεώριο των Αρχαίων Οινιαδών στην Κατοχή.

Το μνημείο θα φωτιστεί με διάφορες αποχρώσεις και μπροστά από την απόκοσμη εικόνα του, μέσα στη ζεστή αυγουστιάτικη βραδιά, θα λάβει χώρα μια μαγευτική συναυλία με υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Κότσιρα, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αλλά και εμπνευσμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου. Ενώ οι δυο χαρισματικές ερμηνεύτριες, θα φέρουν τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή τους σε αυτήν τη μοναδική καλοκαιρινή συναυλία συνεπαίρνοντας το κοινό.

Την μεγάλη εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου και η Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας.

Η Τιμή του Εισιτηρίου είναι 15 ευρώ

       


Μπορείτε τώρα να εξασφαλίσετε τη θέση σας μέσω της ticket services ηλεκτρονικά ή καλώντας στον αριθμό 30 210 723 4546 ή να παραλάβετε τα εισιτήρια φυσικά από τα εξής σημεία προτού εξαντληθούν:

1) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Φάβρου 3 τηλ. 2631055068 ( πλησίον Δικαστηρίων )

2) Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αθανάσιου Ραζή ,Κότσικα 12 τηλ. 2631022129 - 27268

3) Δημοτική Πινακοθήκη Μεσολογγίου

Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη τηλ. 2631022134

4) Κατάστημα ΟΤΕ Μεσολογγίου

Σπυρίδωνος Τρικούπη 5 τηλ 2631059303

5) Νatsis Travel

Χρήστου Σαλάχου 2 Αγρίνιο τηλ 2641033300

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr