Μάγεψε για 3η συνεχόμενη χρονιά το επιβλητικό Νεώριο και η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα!

Κώστα Λύρος: «Το αρχαίο ΝΕΩΡΙΟ είναι ένα ακόμη «διαμάντι» των Οινιαδών, του Δήμου μας, της χώρας μας και του κόσμου και από φέτος συμπεριλαμβάνεται στις εκδηλώσεις του Υπ. Πολιτισμού»

Με μια εντυπωσιακή συναυλία του Γιάννη Κότσιρα «άνοιξε» στο κοινό το Νεώριο Αρχαίων Οινιαδών, ενώ στον ίδιο χώρο στις 19 και 20 Αυγούστου 2023 θα δοθούν ακόμη δυο παραστάσεις με τίτλο «Η καμπάνα του νερού» σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η παρουσία του κόσμου ήταν μοναδική και ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, φανερά ικανοποιημένος, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του το πολυπληθές κοινό αλλά και την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λίνα Μενδώνη καθώς και την Δρ. Αρχαιολογίας και Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, κα.Ολυμπία Βικάτου για την πολύπλευρη στήριξη και ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου των Οινιαδών και συνολικά του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου και ανέφερε σχετικά:

«Το αρχαίο ΝΕΩΡΙΟ είναι ένα ακόμη «διαμάντι» των Οινιαδών, του Δήμου μας, της χώρας μας και του κόσμου! Ένα «διαμάντι» κρυμμένο όπως πολλά αλλά στα βάθη της μοναδικής ιστορίας μας.

Ο Δήμος μας με την συναυλία αυτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φωτίζει την αδιαμφισβήτητη αξία του αρχαιολογικού μας πλούτου με «όχημα» την ποιοτική Ελληνική μουσική. Θέλω όμως με χαρά και υπερηφάνεια να σας ανακοινώσω ότι από φέτος καταφέραμε το Νεώριο να ενταχθεί στον επιτυχημένο θεσμό «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού».

Ο Γιάννης Κότσιρας συνοδευόμενος από την πολυτάλαντη καλλιτεχνική συντροφιά του άπλωσε το “φως” του μες το μοναδικό Νεώριο και την μαγευτική Αυγουστιάτικη νύχτα και το κοινό είχε την εξαιρετική ευκαιρία να θαυμάσει το επιβλητικό αξιοθέατο υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος του γνωστού και καταξιωμένου καλλιτέχνη που χάρισε δυνατές συγκινήσεις.

Ήταν μια συναυλία γεμάτη εκπλήξεις. Ένα υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Στη συναυλία παραβρέθηκαν επίσης ο Θανάσης Μαυρομμάτης, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας, οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, και Διονύσιος Βαλτογιάννης, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου .

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr