575 90  nPapahristos 57590

Καθαρά Δευτέρα στο Αιτωλικό

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, διοργανώνεται και φέτος η γιορτή της Καθαράς Δευτέρας, στη Δυτική Παραλία Αιτωλικού, με τα καθιερωμένα παραδοσιακά Κούλουμα.

Η εκδήλωση θα προσφέρει στους επισκέπτες παραδοσιακά εδέσματα, μουσική, χορό και χαρταετούς, διατηρώντας ζωντανά τα έθιμα της ημέρας και δημιουργώντας ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους.

Η δράση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση των τοπικών φορέων:

  • Σύλλογος Γυναικών Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλικού
  • Σύλλογος Τριτέκνων
  • Στέγη «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ»
  • Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αγία Αγάθη»
  • Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό»

Η εκδήλωση στοχεύει στη διατήρηση της τοπικής παράδοσης και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, προσφέροντας μια ευκαιρία συνάντησης και χαράς για όλους!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr