Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο Ορεινής Ποδηλασίας στην Λειβαδιά

Από 19 έως 21 Ιουλίου οι αγώνες με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Πηγές Κρύας.

Μόλις μια εβδομάδα έχει απομείνει για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασία που θα διεξαχθεί στην Λειβαδιά, από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του αθλήματος.

Περισσότεροι από 180 ποδηλάτες όλων των κατηγοριών (Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεάνιδες, Παίδες, Κορασίδες και Masters) θα δώσουν συναρπαστικές μονομαχίες και θα προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, σε μια πραγματικά πανέμορφη και πολύ απαιτητική διαδρομή, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Πηγές Κρύας, στην Λειβαδιά.

Διοργανώτρια είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ), σε συνεργασία με την Alter Bike Tours και την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του Cross Country (Αντοχής), του Team Relay (Σκυταλοδρομία) και του Eliminator.

Την προσεχή Τρίτη 16/07 θα δοθεί η επίσημη Συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση, στο Παλαιό Δημαρχείο της Λειβαδιάς, όπου θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες για το Πρωτάθλημα όπως και οι συμμετοχές.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr