1ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ «ZAMPILAND» στο Μεσολόγγι!!

Έναρξη :Παρασκευή 7 Αυγούστου  

Δηλώσεις συμμετοχής έως Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 00.00

Το Κέντρο Αθλητικής Αναψυχής ZAMPILAND ( Σταυροπούλου 31) διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ και καλεί όλους τους φίλους του πινγκ πονγκ να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα https://forms.gle/uKLrrPhJoKAph6Gg6

Μετά από δύο επιτυχημένες αθλητικές δράσεις μέσα στο καλοκαίρι, το 1ο Τουρνουά FOOT TENNIS και το Τουρνουά ποδοσφαίρου 7x7, που έδωσαν την ευκαιρία στους φίλους του ποδοσφαίρου να συμμετέχουν σε συλλογικές διοργανώσεις σε μια «νεκρή» περίοδο , ήρθε η ώρα για την Τρίτη αθλητική δράση και για τους φίλους του πινγκ πονγκ!

Οι φίλοι του πινγκ πονγκ θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν σε μία συλλογική διαδικασία, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους που αγαπάνε το ίδιο άθλημα.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα θα διεξαχθεί το τουρνουά στις εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις πίσω από τον ραδιοφωνικό σταθμό , στον χώρο του γηπέδου 5Χ5 όπου έχουν τοποθετηθεί τραπέζια πινγκ πονγκ εξωτερικού χώρου επαγγελματικών προδιαγραφών.

Το τουρνουά του πινγκ πονγκ θα είναι μεικτό όσο αναφορά στην ηλικία και το φύλο και τη δυναμικότητα. Ο τρόπος διεξαγωγής και η διάρκειά του θα καθοριστεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Τα παιχνίδια θα γίνονται καθημερινά από τις 20.00 έως τις 00.00 και δεν θα είναι νοκ άουτ.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομίλους, όπου θα παίξουν με όλους τους παίχτες του ομίλου. Στην επόμενη φάση (νοκ αουτ) θα προκρίνονται οι δύο καλύτεροι παίχτες του κάθε ομίλου.

Το κάθε παιχνίδι θα ολοκληρώνεται στα 5 νικητήρια σετ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους 3 πρώτους νικητές κύπελλα και έπαθλα.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη στις 21.00 στο Κέντρο Αθλητικής Αναψυχής ZAMPILAND όπου καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να παρευρεθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6992227421

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr