Ματαίωση 4ου Ημιμαραθωνίου δρόμου Λιμνοθάλασσας Ι.Π Μεσολογγίου

Ματαίωση του 4ου Ημιμαραθωνίου δρόμου Λιμνοθάλασσας της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και του παράλληλου αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Ο Σύλλογος Δρομέων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, λαμβάνοντας υπόψη τις τωρινές συνθήκες εξάπλωσης του κορωνοιού COVID - 19 και τις πρόσφατες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων εκτός σταδίου, αναγγέλλει την ματαίωση του 4ου Ημιμαραθωνίου δρόμου Λιμνοθάλασσας της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και του παράλληλου αγώνα των 5 χιλιομέτρων, οι οποίοι είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.

H ματαίωση των αγώνων ήταν επιβεβλημένη, καθώς με τις συνθήκες εξάπλωσης του COVID – 19 και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δεν ήταν δυνατή η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων.

Χαρακτηριστικά εν όψει των ως άνω συνθηκών ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του οποίου θα διεξάγονταν οι φετινοί αγώνες, αναγκάστηκε να ματαιώσει όλους του αγώνες RUN GREECE, τους οποίους είχε προγραμματίσει για το έτος 2020.

Η αναβολή των αγώνων είναι μία δυσάρεστη απόφαση που σίγουρα στενοχωρεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε και πάλι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με ασφάλεια τον 4ο Ημιμαραθώνιο για το 2021 και συγκεκριμένα για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, προσδίδοντας και πάλι χαρά και χρώμα στην πόλη μας.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr