Βόλλευ: Κοπή πίτας και ευχαριστίες από τον Χαρίλαο Τρικούπη

Με αφορμή τη κοπή της πίτας του γυναικείου τμήματος βόλλευ του Γ.Σ. Χαρίλαου Τρικούπη, όπου ο τυχερός ήταν ο κ. Καλφούντζος Κωνσταντίνος φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας Φυσιόσφαιρα - Κέντρο Φυσικοθεραπείας Κώστας Γ. Καλφούντζος, οι αθλήτριες και οι υπεύθυνοι του τμήματος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν την φετινή χρονιά την ομάδα μας, να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Ευχαριστούμε θερμά τους κ. Μάσσο Παναγιώτη (Ιδιοκτήτης Byron Café), κ. Μπαλτά Μάκη (Ιδιοκτήτης Καταστήματος Ρούχων BSB), κ. Διαμαντόπουλο Μάκη (Ιδιοκτήτης Καταστήματος Εστίασης ‘Ο γιατρός για να Τρώς’), τους κ. Βουκελάτο Γιώργο και Μάριο (Ιδιοκτήτες Καφετέριας Απέριττον), κ. Δενδρινό Παναγιώτη (Ιδιοκτήτης Καταστήματος Ρούχων ICON), κ. Σαρτζή Δημήτριο (Ιδιοκτήτη της Εταιρείας Σαρτζής Ο.Ε.), τον κ. Μουρκογιάννη Νικόλαο (Ιδιοκτήτη του Ακτινολογικού Κέντρου Ασκληπιός) και κ. Βαρούχο Σπύρο (Ιδιοκτήτη Καταστήματος Tip Top).

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κύρα Παπανικολάου, η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση και προώθηση της σελίδας της ομάδας στο διαδίκτυο και τον Αποστόλη Μαργαρίτη, ο οποίος έχει αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω θερμά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο κ. Βασιλική Μπελέκου Vasiliki Belekou και το Δ.Σ του συλλόγου μας, οι οποίοι μας βοηθούν καθημερινά. Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε και εμείς στο σωματείο του Χαρίλαου Τρικούπη και ελπίζουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας στην Α1 στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Καλή χρονιά σε όλους, υγεία και ευτυχία..

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

   

   

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr