ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί για το παιχνίδι Μεσολόγγι Baxi - ΑΕΚ

Το αήττητο για το Μεσολόγγι Baxi χάθηκε στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή όμως με τον «αέρα» που του δίνει το αρχικό 3/3, υποδέχεται το Σάββατο (21/11, 19:30) την ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα υπερασπιστεί στο Αγρίνιο το αήττητο, όχι μόνο του φετινού Πρωταθλήματος (3/3) αλλά αυτό που «χτίζει» από τις 2 Νοεμβρίου 2019 και έχοντας φτάσει πια στο 18-0.

Λάνγκφορντ εναντίον Λάνγκφορντ

Είναι η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα. Η αναμέτρηση του Κέβιν με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο πρώτος στα 35 του πλέον χρόνια -θα γίνει 35 στις 21 Δεκεμβρίου- παίζει με πέμπτη διαφορετική στη Stoiximan Basket League. Ο δεύτερος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ που είναι η δεύτερη ομάδα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Θα είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα στη Stoiximan Basket League.

Οι αριθμοί τους στην κατηγορία...

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI

*Ο Γιάννης Αγραβάνης που έκανε τα πρώτα βήματα του στη Stoiximan Basket League με την ΑΕΚ, είχε πέρσι απέναντι στην «Ένωση» και ως παίκτης του Περιστερίου, 13 πόντους με 5/9 σουτ σε σχεδόν 32 λεπτά στα δύο παιχνίδια. Ο διεθνής φόργουορντ έχει τον 2ο μεγαλύτερο απόλυτο αριθμό πόντων στο Πρωτάθλημα με 62, εννιά λιγότερους από τον συμπαίκτη του Ντεβόντε Γκριν.

*Ο Γκριν είναι ο μόνος με διψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων ως τώρα στο Πρωτάθλημα, εκτελώντας μάλιστα με υψηλό ποσοστό (14/25).

*Τζαμάρ Φέργκιουσον και Γιάννης Χατζηνικόλας είχαν συνολικά 25 από τις 54 ασίστ του Μεσολογγίου Baxi στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

ΑΕΚ

*Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς χρειάζεται τρία εύστοχα δίποντα για τα 500 και τέσσερα εύστοχα τρίποντα για τα 200 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

*Οχτώ ριμπάουντ μακριά από τα 500 στο ελληνικό Πρωτάθλημα, βρίσκεται ο Ματ Λοτζέσκι.

*Ο Γιανίκ Μορέιρα είχε διψήφιο αριθμό πόντων στις έξι από τελευταίες επτά εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League. Ο Αγκολέζος είχε 10+ πόντους στα 16 από τα 28 παιχνίδια του στο ελληνικό Πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ, Περιστέρι και ΑΕΚ.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr