Επιστολή ομάδων της Α2 : «Αδύνατον να ξεκινήσουμε»

Μόνο απλά δεν φαντάζουν τα πράγματα αναφορικά στην Α2 και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, καθώς 9 ομάδες έχουν αποστείλει συμπληρωματική επιστολή προς την ΕΟΚ, αναφέροντας ότι αδυνατούν να ξεκινήσουν κάθε μορφή δραστηριότητας.

Συγκεκριμένα, μπορείς στις 12 Ιανουαρίου την πρώτη επιστολή να είχε υπογράψει οι 14 από τις 16 ομάδες της κατηγορίες (εκτός ήταν Ολυμπιακός και Πανερυθραϊκός), αλλά και αυτή τη φορά, έχοντας 9 από τις 16 το πρόβλημα παραμένει τεράστιο καθώς είναι πάνω από το 50% των ομάδων.

Όπως αναφέρουν, δεν έχουν λάβει καμία απάντηση στους προαπαιτούμενους όρους που είχαν θέσει για την χρηματοδότηση των τριών βασικών δαπανών της λειτουργίας τους. Υπό αυτούς τους όρους, συνεχίζουν, είναι αδύνατον να ξεκινήσουν κάθε μορφή δραστηριότητας, και καλούν την πολιτεία να σταθεί στο πλάι τους.

Την επιστολή υπογράφουν κατά σειρά το Αγρίνιο, ο Αμύντας, ο Οίακας Ναυπλίου, το Παγκράτι, ο Τρίτωνας, ο Φίλιππος Βέροιας, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, η Δάφνη Δαφνίου και η Καβάλα.

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr