Πρακτική εξάσκηση στον αγωνιστικό χώρο για τους διαιτητές της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Βιωματικά)

Από την θεωρία στην πράξηπερνάει την προσεχή Δευτέρα 9 Οκτωβρίου η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ καθώς έχει προγραμματίσει πρακτική εξάσκηση στον αγωνιστικό χώρο που δικαιολογημένα θεωρείται ο φυσικός χώρος διαιτητών και βοηθών διαιτητών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

"Καλούνται όλοι οι αξιολογημένοι και μη αξιολογημένοι, διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ να παρευρίσκονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Δημοτικό Γήπεδο ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ (Αγρίνιο) την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:15 προκειμένου στις 17:30 να ξεκινήσει η διδασκαλία σχετικά με τις: "ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ - ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ"

Ο πρόεδρος (Βασίλης Νικολέτας) και τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  (Παναγιώτης Καψάλης - Γιώργος Κωνσταντίνου), έκριναν ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φρεσκάρει  όλο το δυναμικό των διαιτητών και βοηθών διαιτητών τις γνώσεις του στο πως θα πρέπει να τοποθετείται αλλά και να κινείται ανάλογα με την περίπτωση, στον αγωνιστικό χώρο.

Η μεγάλη ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ έχει να κάνει με το ότι η Επιτροπή Διαιτησίας έχει επιλέξει να γίνει το συγκεκριμένο μάθημα ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ.

Μια ομάδα διαιτητών (σε ρόλο ποδοσφαιριστών) θα δημιουργεί εικονικές φάσεις στον αγωνιστικό χώρο (στατικές φάσεις, επιθέσεις, άλλες περιπτώσεις) και η αντίστοιχη διαιτητική ομάδα θα καλείται να πάρει τις κατάλληλες θέσεις στο γήπεδο.

Είναι σαφής η πρόθεση των επικεφαλής της Αιτωλοακαρνανάνικης διαιτησίας να οπλίσουν με γνώση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο το σύνολο του δυναμικού των Διαιτητών, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα πρακτικά μαθήματα.

  • Μετά το πέρας της πρακτικής εξάσκησης στο γήπεδο Καραπαππά, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Δευτεριάτικη εκπαιδευτική συγκέντρωση, στις 19:00, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr