Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού κύκλου "ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ" (Γ' ΜΕΡΟΣ) για τους διαιτητές της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Τα "ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ" αποτέλεσαν το επίκεντρο της θεωρητικής εκπαίδευσης για τρίτη συνεχή Δευτεριάτικη συγκέντρωση (30 Οκτωβρίου 2017) των Διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος παρουσίασε ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ, εκπαιδευτής διαιτησίας και παρατηρητής διαιτησίας Football League της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Ο κ. ΤΟΜΑΡΑΣ ασχολήθηκε με δώδεκα συνολικά φάσεις  -από Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις και επιλεγμένες από την UEFA- οι οποίες αφορούσαν "ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ" τα οποία θα έπρεπε να χαρακτηριστούν ως:

- ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ (ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ)

- ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΑ (ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ)

- ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ (ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ)

Μετά την παρουσίαση του κάθε video clip, ο Αγρινιώτης εκπαιδευτής απηύθυνε τον λόγο στους διαιτητές προκειμένου να επιλέξουν την σωστή απόφαση, προβάλλοντας τα αντίστοιχα επιχειρήματα.

Αρκετές ήταν οι φορές που το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΛΕΙΔΙ για την σωστή απόφαση ήταν η ΕΝΤΑΣΗτου μαρκαρίσματος.

Ο κ. ΤΟΜΑΡΑΣ φρόντισε να λύσει τις όποιες απορίες δημιουργήθηκαν, αιτιολογώντας κάθε φορά τις συνθήκες του αντίστοιχου μαρκαρίσματος, ενώ στο τέλος παρουσίασε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ της UEFA για την αντίστοιχη παράβαση.

  • Με την συγκεκριμένη εισήγηση, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο μίνι μαραθώνιος εκπαιδευτικός κύκλος που αφορούσε τα "ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ" και απασχόλησε για τρεις συνεχόμενες Δευτεριάτικες Συγκεντρώσεις τους Διαιτητές της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr