Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βιτορ Περεϊρα στο Αγρίνιο

Σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017 στον πολυχώρο EMILEON  ( Δημοτικό Διαμέρισμα Δοκιμίου του Δήμου Αγρινίου), η συνάντηση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΠΕΡΕΪΡΑ και των συνεργατών του, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΥΒΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ με...
τις Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ).

Η περιφερειακή αυτή συνάντηση ήταν στο πλαίσιο των συνολικά εννέα που έχει προγραμματίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε ολόκληρη την χώρα και δεύτερη κατά σειρά αφού προηγήθηκε αυτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/11/2017 στην Πάτρα με τη συμμετοχή των ΕΠΣ Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζακύνθου και Αχαΐας.

Εντάσσεται δε στο πλαίσιο των ενεργειών για την αναδιοργάνωση και επανεκκίνηση της ελληνικής διαιτησίας  σε συνδυασμό με την εθνική έρευνα που διεξήγαγε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για την πραγματική εικόνα της διαιτησίας στην Ελλάδα και έχει ως απώτερο στόχο τη συγκρότηση ενός Στρατηγικού Αναπτυξιακού Πλάνου για την ελληνική διαιτησία για την τετραετία 2018-2022.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ ενημερώνονται από τον κ. Περέιρα και τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα της εθνικής έρευνας, στην οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων, τους αναλύονται τα βασικά στοιχεία και δεδομένα στα οποία θα στηριχθεί το Στρατηγικό Αναπτυξιακό Πλάνο για την τετραετία 2018-2022, καταθέτοντας ταυτόχρονα και τις δικές τους ιδέες τόσο για το Σ.Α.Π., όσο για τον βέλτιστο δυνατό τρόπο συνεργασίας μεταξύ της ΚΕΔ/ΕΠΟ και των ανά ΕΠΣ Επιτροπών διαιτησίας.

Από την πλευρά της οικοδέσποινας ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, τον κ. ΠΕΡΕΪΡΑ και τους συνεργάτες του καθώς και τα μέλη των Επιτροπών Διαιτησίας των φιλοξενούμενων ΕΠΣ, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος -ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ- και τα μέλη -ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Παρόντες ακόμη εκ μέρους της τοπικής ΕΠΣ ήταν ο Γεν. Γραμματέας ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ και ο  Β' Αντιπρόεδρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Επίσης, παρευρέθη και το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της  UEFA, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και πρώην διεθνής διαιτητής ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΚΗΣ, τον οποίο συνδέει μακροχρόνια φιλία και με τους τρεις καλεσμένους της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr