Super League: Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ - επιτυχόντες όλοι οι Αιτωλοακαρνανες

Με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο διήμερο σεμινάριο (16-17/1/2018) της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) τα αξιολογημένα στην SUPER LEAGUE στελέχη της ΕΠΣΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ και ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις αγωνιστικές δοκιμασίες ολοκληρώνοντας την διαδικασία με σχετική άνεση, πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά πως δικαίως συγκαταλέγονται στην ελίτ της Αιτωλοακαρνάνικης  - και όχι μόνο-  διαιτησίας.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου κύλησε με θεωρητική εκπαίδευση και επισημάνσεις από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και γραπτές εξετάσεις στον κανονισμό.

Την επόμενη, ακολούθησαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες με την επιτυχία να είναι στο 100%, πιστοποιώντας το ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών, αποτέλεσμα της ατομικής (καθενός ξεχωριστά) αλλά και συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλει η οικεία Επιτροπή Διαιτησίαςτης ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ με συνεχής θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

  • Την σκυτάλη παίρνουν τα σεμινάρια των αξιολογημένων σε Football League και Γ' Εθνική αντίστοιχα.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr