Στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο Πολ. Κωσταράς, στο Κέρκυρα - Λεβαδειακός ο Αθ. Κολοσιώνης

 

Στην πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την 5η αγωνιστική της SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε ο... Αιτωλοακαρνάνας διεθνής βοηθός διαιτητής, Πολυχρόνης Κωσταράς.

Την αναμέτρηση της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου (20:30, Ο.Α.Κ.Α) Θα διευθύνει ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ) με 1ο βοηθό διαιτητή τον Κωσταρά, 2ο βοηθό διαιτητή τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) και 4ο διαιτητή τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο (ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Μπίκας (ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ).

Ορισμό επίσης πήρε και ο έτερος Αιτωλοακαρνάνας βοηθός διαιτητής, Αθανάσιος Κολοσιώνης που θα είναι στην συνάντηση ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Την αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου (18:15, ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ) θα διευθύνει ο Δημήτριος Καραντώνης (ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) με 1ο βοηθό διαιτητή τον Κολοσιώνη, 2ο βοηθό διαιτητή τον Αντώνιο Πυλαρινό (ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) και 4ο διαιτητή τον Κων/νο Μπαλατσούκα (ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κων/νος Δάλλας (ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr