Παρουσίαση επετειακών εκδηλώσεων συλλόγου "Οι φίλοι της Μουσικής Δ. Σολωμός"

Συνεχίζοντας τις επαφές, με σκοπό την προώθηση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών της Επανάστασης αλλά και του μοναδικού ιστορικού προφίλ του Μεσολογγίου, συναντηθήκαμε σήμερα με τον βουλευτή Αιτ/νίας και φίλο της Μπάντας «Δ. Σολωμός» κ. Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λιβανός ενημερώθηκε λεπτομερώς για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων απ’ τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Τάκη Φωλιά και τον Αρχιμουσικό κ. Μάκη Κουτσαγγέλη, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προχωρώντας σε στοχευμένες παρεμβάσεις που ανοίγουν νέα προοπτική για την πραγματοποίηση των δράσεων.

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της συμπολίτευσης επαίνεσε τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας και μας διαβεβαίωσε πως θα υποστηρίξει κάθε τέτοια πρωτοβουλία μας προς όφελος της Ιερής Πόλης μας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr