Ανοιχτό κάλεσμα για προτάσεις από το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ενόψει του Σχεδιασμού και της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023 για την Κοινότητα Μεσολογγίου.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου έχει κληθεί από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, να καταθέσει τις προτάσεις του ενόψει του Σχεδιασμού και της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023.

Τα ερωτήματα-θέματα που καλούμαστε να απαντήσουμε για την Κοινότητα Μεσολογγίου είναι:

-Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

-Βασικά προβλήματα/ανάγκες

-Προτεινόμενες δράσεις για: περιβάλλον και ποιότητα ζωής, κοινωνική πολιτική, υγεία, παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός, τοπική οικονομία και απασχόληση

-Ζητήματα άμεσης προτεραιότητας

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν με τις ιδέες-προτάσεις τους, σας καλούμε να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας μέχρι 11 Μαρτίου 2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας πάρετε τηλέφωνο στο: 6978539302 ώστε να τα πούμε από κοντά. 

Η επιτροπή του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου για το θέμα αυτό θα συνεδριάσει την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα στο ισόγειο της Πινακοθήκης Μεσολογγίου στην κεντρική πλατεία. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να μας βρείτε και εκεί.

Με εκτίμηση,

Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου

           

            

Τελευταια νεα

 

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr