Ευπρεπισμός αλσυλλίου Κλείσοβας (pics – vid)

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Οι προσπάθειες ευπρεπισμού συνεχίζονται αδιάκοπα

Το αλσύλλιο που είχε δημιουργήσει με πολύ κόπο εδώ και πολλά χρόνια ο αείμνηστος Μεσολογγίτης Μάκος Τζάνος είχε σειρά για να ευπρεπιστεί από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Υπηρετώντας τις προτεραιότητες που ο δήμαρχος έχει θέσει για την αναβάθμιση ξεχασμένων περιοχών στο Δήμο μας αυτή η ειδυλλιακή περιοχή της πόλης που ήταν γεμάτη σκουπίδια αρχίζει να αλλάζει όψη με τις προσπάθειες των συνεργείων του Δήμου. Μηχανήματα και προσωπικό ξεκίνησαν από το πρωί υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Περσεφόνης Μελαχρή να καθαρίζουν, να κόβουν τα χορτάρια και να ισοπεδώνουν το αλσύλλιο με τις πρώτες φωτογραφίες να δείχνουν μια εντυπωσιακή αλλαγή.

Τα συνεργεία θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες, αλλά ο χώρος πρέπει να γίνει σεβαστός και από τους δημότες γιατί δεν είναι χώρος απόθεσης απορριμμάτων, αλλά φιλοδοξείται να γίνει δρόμος περιπάτου, ρεμβασμού και απόλαυσης της μοναδικής λιμνοθάλασσας.

Δείτε και σχετικό βίντεο:

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr