Α ΑΛΜΕ Αιτ/νιας: Αγωνία για το άνοιγμα των Σχολείων στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας συνεδρίασε χθες μαζί με το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κωστής Παλαμάς της Περιφέρειας Μεσολογγίου σχετικά με την ΚΥΑ η οποία δημοσιεύθηκε χθες. Παρόλο που ο Δήμος Ιεράς πόλης Μεσολογγίου τέθηκε από υγειονομικής άποψης στο βαθύ κόκκινο τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών.

Ζητάμε από τον Δήμο Μεσολογγίου να προχωρήσει στο διήμερο κλείσιμο ,που αυτός δύναται να κάνει , των σχολικών μονάδων του Δήμου Μεσολογγίου σε πρώτη φάση και στη συνέχεια σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια να γίνουν συντονισμένες κινήσεις ώστε να μπορέσουν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά όσο ο Δήμος είναι στο βαθύ κόκκινο.

Η αγωνία των συναδέλφων , μαθητών και γονέων είναι μεγάλη και δικαιολογημένη με βάση τον τεράστιο αριθμό κρουσμάτων covid καθημερινά στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Απαιτούμε όταν τα σχολεία ανοίξουν αυτό να γίνει με τους αυστηρότερους υγειονομικούς όρους οι οποίοι τίθενται από τα τριτοβάθμια όργανά μας και αυτοί είναι λιγότεροι μαθητές ανά τμήμα, απολυμάνσεις των σχολείων, καθαρίστριες στις θέσεις τους και πραγματοποίηση των τεστ σε μαθητές και καθηγητές από τον ΕΟΔΥ ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη εγκυρότητα και ασφάλεια.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ευθυμίου Δημήτρης

Ο Γεν. Γραμματέας Κυριακίδης Γεώργιος

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr