Τετράδα με "χρυσές" αλλαγές για τον Απόλλων Δοκιμίου

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ο Απόλλων Δοκιμίου κέρδισε με 2 - 1 τη Δόξα Καινουρίου στο "Λεωνίδας Ζαχαράκης".

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου, που ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ με δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, στην 4η θέση με 32 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Δόξα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με σουτ του Χρήστου Αγγέλη. Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι παίκτες του Κώστα Γιωτόπουλου κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 49΄, όταν σε πλασέ του Καραχάλιου η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σίμου. Στο 59΄ και στο 61΄ στα σουτ των Κόκκαλη και Αγγέλη αντίστοιχα η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και η Δόξα δεν "καθάρισε" το ματς.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 70΄ με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καμζέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι της Δόξας, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για την πρώτη κίτρινη που αντίκρυσε ο παίκτης τους.

Ο Απόλλωνας έφτασε στην ισοφάριση στο 79ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ του Νίκου Κουσκούνη έξω από την περιοχή. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Λάμπρος Πεσλής με διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2 - 1. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κόκκαλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο 94΄.

Η φάση του αγώνα.

Η φάση του 61ου λεπτού. Το σουτ του Αγγέλη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νταλαπέρας σούταρε πάνω από το δοκάρι στη μεγάλη ευκαιρία της Δόξας να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Νίκος Κοτρότσος ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Τζουλιάνο ο Αγγέλης από αριστερά μέσα στην περιοχή κάνει το διαγώνιο σουτ η μπάλα βρίσκει σε αριστερό και δεξί δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα για το 0 - 1.

5΄ Σουτ του Φώτη Κορομηλά απέκρουσε ο Σίμος.

30΄ Κόρνερ του Αποστόλη Κορομηλά από δεξιά έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Σίμος.

34΄ Σουτ του Κοντοπάνου η μπάλα έφυγε άουτ.

37΄ Πάσα του Φώτη Κορομηλά στον Κοντοπάνο που έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Σίμος.

49΄ Πάσα του Κοτρότσου στον Καραχάλιο που μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 54΄ Σουτ του Γιαννακόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.

57΄ Γέμισμα του Αποστόλη Κορομηλά ο Κοτρότσος μέσα στην περιοχή έκανε το κοντρόλ, αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

59΄ Μακρινό σουτ του Κόκκαλη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

61΄ Πάσα του Καμζέλα στον Αγγέλη που αριστερά μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νταλαπέρας σουτάρει πάνω από το δοκάρι.

70΄ Ο Καμζέλας αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Κοτρότσο.

79΄ Γκολ. Ο Κουσκούνης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.

87΄ Γκολ. Πάσα του Κοτρότσου στον Πεσλή που με διαγώνιο σουτ από αριστερά στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σίμου κάνοντας το 2 - 1.

94΄ Οι φιλοξενούμενοι μένουν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κόκκαλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Καραχάλιος, Κορομηλάς Α., Γαρούφης (72΄ Μυλωνάς), Καταρέλος, Δαλαγιώργος (66΄ Κουσκούνης), Γκουρνέλος Χ. (56΄ Πεσλής), Κορομηλάς Φ., Γιαννακόπουλος (90΄ Κρανιάς), Κοτρότσος, Κοντοπάνος.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Σίμος, Νικολογιάννης (92΄ Φλωρόπουλος), Γκουτσέλης, Ψηλός, Τζωρτζόπουλος, Καμζέλας, Αγγέλης (75΄ Γαλάνης), Τσόλκας, Νταλαπέρας (89΄ Γιαννακάς), Τζουλιάνο Μούτσα, Κόκκαλης.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr