Έτοιμος για το γειτονικό ντέρμπι με την ΑΕ Ευηνοχωρίου ο Αστέρας Μεσολογγίου

Με τη βραδινή τελευταία προπόνηση που έγινε την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία  του Αστέρα Μεσολογγίου και δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με στόχο την επιστροφή του στις νίκες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, στις 4:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ.. Πασσιόπουλος” για τη 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο προπονητής μας είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι τραυματίες Ντερές και Μπαρμπαρούσης , ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρουσσης ενώ αμφίβολος είναι ο τραυματίας Μακρής. Επίσης,  επέστρεψε στη δράση- προπονήσεις της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστή μας Π. Κοτοφώλη.  Στα πιτς παραμένει ο τραυματίας Γερετσιάν, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και ελπίζουμε στον επόμενο.αγώνα να τεθεί στη διάθεση του Ι. Ντζιβανάκη.

Η ομάδα μας, μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, δούλεψε πάνω στα λάθη της και ελπίζει με την επιστροφή των τραυματιών να ανταποκριθεί επιτυχώς στις ανάγκες του δύσκολου προσεχούς αγώνος.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από τον Απόλλων Θερμού 1957, ενώ η ομάδα του Ευηνοχωρίου προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Όμηρο Νεοχωρίου με 0-2.

Σε αυτόν τον αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής του Α.Ε. Ευηνοχωρίου Μ. Κάκκος και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr