Ανανέωση συνεργασίας με Αλέξανδρο Παπασπύρο για τον Αστέρα!

Σε μια ακόμη χρονιά με αυξημένες φιλοδοξίες και στόχους, επιλέξαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με ένα άνθρωπο με εξίσου υψηλούς στόχους, κοινό όραμα και δυναμικό προφίλ! Ο Αστέρας Μεσολογγίου  με χαρά ανακοινώνει ότι ο Αλέξανδρος Παπασπύρος θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα μας με το ρόλο του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Ο Αλέξανδρος, Παπασπύρου, τελειόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κι επί σειρά ετών παίκτης του Αστέρα, από πέρυσι έχει αναλάβει το συντονισμό όλων των δραστηριοτήτων δημοσίων σχέσεων και marketing της ομάδας. Με πάθος, εργατικότητα, συνέπεια αλλά και πολλή αγάπη για αυτό που κάνει έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα σχέδιο επικοινωνίας που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της ομάδας μας και μία σειρά από δράσεις που βοηθούν την ομάδα να εξελίσσεται και να αυτοχρηματοδοτείται.

Αλέξανδρε χαρά μας που σε έχουμε στην ομάδα!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr