Στις 9 Αυγούστου η ''πρώτη'' για τον Αστέρα Μεσολογγίου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση-προπόνηση του Αστέρα Μεσολογγίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-22, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη. Μια νέα χρονιά με στόχους και φιλοδοξίες, ευχόμενοι υγεία για όλους και χωρίς απρόοπτες δυσκολίες.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα παρευρεθούν όλοι  οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας καθώς και κάποιοι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας μας οι οποίοι θα συνδράμουν στη προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου της ομάδας. Θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις παικτών αλλά συνάμα θα ανακοινωθούν και οι νέες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας – ήδη κάποιοι παίκτες έχουν κλειδώσει την μεταγραφή τους στον Αστέρα Μεσολογγίου της νέας περιόδου– που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τη προσπάθεια της ομάδας μας.

Η προετοιμασία ξεκινάει φέτος και βασικός στόχος του είναι να καλύψει τις βασικές προϋποθέσεις των ποδοσφαιριστών μας σε εκγύμναση, αντοχή και ενδυνάμωσης λόγω του μεγάλου κενού που δημιουργήθηκε σε όλους τους παίκτες μας από την έλλειψη αθλητικών υποχρεώσεων και αγώνων εδώ και 10 μήνες. Είναι σημαντικό να υπάρξει μια καλή προετοιμασία για όλα τα παιδιά της ομάδας μας ώστε να αποφευχθούν μελλοντικοί τυχόν τραυματισμοί.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί μετά την διακοπή της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με την ελπίδα ότι η φετινή χρονιά θα κυλήσει ομαλά και θα ολοκληρωθεί το νέο πρωτάθλημα.

Μεγάλος άτυχος της ομάδας μας είναι ο νεαρός και ταλαντούχος επιθετικός Ταξιάρχης Λούζι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι μες το καλοκαίρι και θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για μεγάλο διάστημα. Όλη η οικογένεια του Αστέρα Μεσολογγίου του εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδος στις αθλητικές δραστηριότητες, πιο δυνατός από ποτέ!

Επίσης, γνωστοποιούμε στους φίλους της ομάδας μας ότι κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr