Βόλεϊ Γυναικών: Ξεκίνημα με προβλήματα για την Ομόνοια Ναυπάκτου

Ανέτοιμη παρουσιάστηκε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στην πρεμιέρα του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ ηττήθηκε με 3-0 σετ στο κλειστό του Δερβενίου από τον Απόλλωνα Ξυλοκάστρου.

Με πολλά προβλήματα, απουσίες και τραυματισμούς, πριν το παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκειά του, η Ομόνοια αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης και κατάφερε με εξαίρεση το πρώτο σετ να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία που σε κρίσιμα σημεία του αγώνα είχε αμφισβητούμενα σφυρίγματα, όλα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Ο Απόλλωνας Ξυλοκάστρου παρουσιάστηκε πολύ καλός στο πρώτο σετ και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των κοριτσιών της Ομόνοιας, μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ και πήρε εύκολα το σετ με 25-13. Παρόμοια εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ με τον Απόλλωνα να προηγείται 7-1 αλλά μα καλό σερβίς από την Καραγιάννη το σκορ έγινε γρήγορα 7-5, με την Ομόνοια να βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό στο παιχνίδι και να ισοφαρίζει (10-10). Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο 16-14 με την Ομόνοια να αντεπιτίθεται και να περνά μπροστά με 16-18. Οι δύο ομάδες πήγαν πόντοι πόντο μέχρι το 21-22 αλλά τα λάθη απειρίας των κοριτσιών της Ομόνοιας έδωσαν την ευκαιρία στον Απόλλωνα με ένα 3-0 να πάει στο σετ μπολ (24-22). Η Ομόνοια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι σο 24-23 αλλά ένα χαμένο σερβίς έδωσε το σετ στην ομάδα του Ξυλοκάστρου (25-23).

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλο το τρίτο σετ και μάλιστα στο 11-11 είχε αλλάξει χέρια ήδη έξι φορές το προβάδισμα. Με τον διαιτητή να παίζει καθοριστικό ρόλο σε καίρια σημεία οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά ως το 23-23. Η Ομόνοια πήρε το πρώτο σετ μπολ (23-24) χωρίς να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί, πήγε και σε δεύτερο (24-25) αλλά και πάλι μια ασυνεννοησία ανάμεσα στους διαιτητές δεν της επέτρεψε να εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό της αβαντάζ με τους γηπεδούχους ψυχραιμότερους στο τέλος (27-25) να κατακτούν άξια τη νίκη με 3-0 σετ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου η ΕΑΠ επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟΦ Πανεπιστημίου και η Ολυμπιάδα Πάτρας 3-0 σετ του Άθλου Πάτρας.

Στην επόμενη αγωνιστική η Ομόνοια υποδέχεται στο κλειστό της Ναυπάκτου, την Κυριακή στις 18.00, τον ΑΟΦ Πανεπιστημίου, ενώ ο Άθλος Πάτρας παίζει στα Ροΐτικα με την ΕΑΠ και η Ολυμπιάδα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Ξυλοκάστρου.

ΓΣ Απόλλων Ξυλοκάστρου (Καπόρη): Θεοδωροπούλου, Κατσούλη, Παππά, Ευσταθοπούλου, Καραμάνου, Παναγοπούλου, Πετούμενου, Ρήγα, Τζανετάκου, Τσούρα, Σακελλαρίου, Σπηλιώτη, Τσαμίγκου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας-Κοκόλας): Καραγιάννη, Καραΐσκου, Κατσάμπα, Νάκη, Ντέτσικα, Πλούμη Κ., Πλούμη Λ., Ρούμπα, Ρουστέμη, Σταυροπούλου, Σχίζα

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr