Νίκη με 2-1 για τον Άρη Αιτωλικού επί της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

 Άρης Αιτωλικού – Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 2-1


Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη Αιτωλικού με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες στο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά το πάλεψαν μέχρι τέλους, χωρίς όμως να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχαναν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά οι τερματοφύλακες ήταν παρών και δεν δέχθηκαν κάποιο γκολ.

Στο 24ο λεπτό ο Χουλιάρας θα φύγει στην αντεπίθεση και θα βρεθεί σε θέση τετ-α-τετ με τον Χασαπογιάννη, όμως ο έμπειρος πορτιέρο θα μπλοκάρει το σουτ του πρώτου.

Στο 30ο λεπτό ο Άγγελος Καραΐσκος με μια «κούρσα» πίσω από το κέντρο του γηπέδου θα μπει στη μεγάλη περιοχή του Τσαπόκου, θα κάνει το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι, όμως ο Καβαλιέρης θα προλάβει τελευταία στιγμή και θα διώξει τη μπάλα πριν φτάσει σε παίκτη της ΑΕΠ.

Στο 40ο λεπτό ο Γιαννόπουλος πήγε να επιχειρήσει ένα θεαματικό γυριστό έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν «έπιασε» καλά το σουτ κι έτσι οι γηπεδούχοι πρόλαβαν και έδιωξαν τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 50ο λεπτό, όταν ο Ζέρβας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιάννη.

Πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, δύο λεπτά αργότερα, ο Πασπαλιάρης θα περάσει τον τερματοφύλακα και με κοντινό πλασέ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 62ο λεπτό ο Σανιδάς θα μπει στην περιοχή των γηπεδούχων και θα ανατραπεί από τον Ζαπάντη, με τον διαιτητή να «δείχνει» το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος και θα μειώσει σε 2-1 το σκορ.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της Παλαιοπαναγιάς προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Άρης Αιτωλικού (Ιωάννης Κοντός): Τσαπόκος, Λυκούδης (31’ Σαρδελής), Φούντας, Καρέτσος, Ζαπάντης, Φράγκος Λ., Καβαλιέρης, Ράπτης (63’ Φράγκος Α.), Πασπαλιάρης, Ζέρβας (70’ Καλογήρου), Χουλιάρας.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Χασαπογιάννης, Βαβάτσικος, Ντζουμάνης, Ντότσι, Καραΐσκος Θ., Σανιδάς, Κυρίτσης (60’ Καραγιάννης), Ράμμος (87’ Λάππας), Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος (65’ Σταυρόπουλος), Καραΐσκος Α.

Πηγή: ΑΕΠ FC / Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς (facebook)

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr