''Κάλεσμα'' στο φίλαθλο κοινό από τον Άρη για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό Γουριάς

«Σήμερα Σάββατο 29/9/2018 και ώρα 15:30 στο Ενώσιακο Γήπεδο Μεσολογγίου "Θεόδωρος Πασσιοπουλος" ο Ιστορικός Σύλλογος της πόλης μας ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ αγωνίζεται με τον Εθνικό Γουριάς για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (Ε.Π.Σ.).

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες δώστε ένα βροντερό παρόν με την παρουσία σας.

Θα δώσετε μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση σε αυτά τα νεαρά παιδιά του Αιτωλικού και της ευρύτερης περιοχής που θα αγωνίζονται φορώντας την ιστορική φανέλα του ΑΡΗ, αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας που αναλαμβάνει αυτή τη δύσκολη προσπάθεια στο να συμμετάσχει και πάλι ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας.

Χειροκροτήστε και τις δύο ομάδες ανεξαρτήτως αποτελέσματος γιατί το ποδόσφαιρο είναι ΓΙΟΡΤΗ.

Αρωγούς και συμπαραστάτες η ομάδα θα σας χρειαστεί και στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγοριας Αιτωλ/νιας που θα αρχίσει προς το τέλος Οκτωβρίου, για να μπορέσει να βρει και πάλι τη θέση της στα μεγάλα "σαλόνια", φυσικά με σωστή δουλειά και μεγάλη υπομονή.

Η ιστορία συνεχίζεται...

Μαζί προχωράμε!!»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr