ΕΠΣ Αιτ/νιας: Νίκη και πρόκριση για την Κ14, ήττα και αποκλεισμός για την Κ12

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για της Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ12 – Κ14 στα παιχνίδια που έγιναν την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπιάντζας στην Ηλεία κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

Κ12 | ΕΠΣ Ηλείας - ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 2-1

Ήττα με σκορ 2-1 για την Κ12 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας από την αντίστοιχη Κ12 της ΕΠΣ Ηλείας και αποκλεισμός από την 2η φάση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τρυφωνόπουλο 1-0 με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να ισοφαρίζει με τον Θανασίο σε 1-1, που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Θεοδόσιου και του Κώστα Νικολαΐδη θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή που θα τους χάριζε και την πρόκριση στην επόμενη φάση χωρίς όμως αποτέλεσμα, με του γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με τέρμα του Φερεκίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καυκας, Μπουρίκας και Γάκης του συνδέσμου Μεσσηνίας.

ΕΠΣ Αιτ/νιας Κ12: (Θεοδοσίου - Νικολαΐδης ) Ιωάννου, Ασημακούλας, Γρατσάνης, Φαρμάκης, Γερνας, Ζησιμόπουλος, Ρούγκας, Γκορόγιας, Θανασιός, Σταμάτης, Βασιλείου, Μποκώρος, Ντότσικας.

Κ14 | ΕΠΣ Ηλείας - ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 1-4

Νίκη με σκορ 4-1 και πρόκριση στην 2η φάση του πρωταθλήματος για την Κ14 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας απέναντι στην Κ14 της ΕΠΣ Ηλείας.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πηρέ κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Γιωτόπουλου 0-1, με του γηπεδούχους φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Μούσα 1-1. Οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν και θα πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Ζαρέντη 1-2 το οποίο θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα σημειώσει ακόμα δυο τέρμα με τον Πέτρα να κάνει το 1-3, και τον Κυριαζή να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καυκας, Μπουρίκας και Γάκης του συνδέσμου Μεσσηνίας.

ΕΠΣ Αιτ/νιας Κ14: (Θεοδοσίου - Νικολαΐδης) Βρουσάι, Τριώτης, Ζαμπάρας, Μόκκας, Μαραυγάνης, Γιωτόπουλος, Μπελάλης, Πέτρας, Κυριαζής, Ζάμπρας, Τσιαμητρος, Ζαρέντης, Τρικαλινος, Γκαμερας, Καραγιώργος, Ζορμπας, Καναβακης, Ρομπολας.

Στην επόμενη φάση η Κ14 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας η οποία τερμάτισε αήττητη την πρώτη θέση με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της ΕΠΣ Κορίνθου σε παιχνίδι νοκ άουτ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ενωσιακό γήπεδο Θεόδωρος Πασσιόπουλος στο Μεσολόγγι.

Τις αποστολές των ομάδων για τους αγώνες στην Ηλεία συνόδεψαν εκτός από τον υπεύθυνο των Μικτών κ. Δημήτρη Κανταρέλο και τα μελή της ένωσης οι κ.κ Κώστας Καπλανίδης και Βασίλης Καρέτσος, καθώς και η νοσηλεύτρια της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ.α Δήμητρα Ιωάννου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου και οι τελικές βαθμολογίες:

Κ12 | 7η Αγωνιστική 5ου ομίλου

ΕΠΣ Κεφαλληνίας | Ιθάκης – ΕΠΣ Λακωνίας 1-2

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 2-1

ΕΠΣ Αχαΐας – ΕΠΣ Μεσσηνίας 2-0

Τελική βαθμολογία

1.ΕΠΣ Αχαΐας 18

2.ΕΠΣ Μεσσηνίας 13

3.ΕΠΣ Ηλείας 12

4.ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 10

5.ΕΠΣ Λακωνίας 6

6.ΕΠΣ Κεφαλληνίας | Ιθάκης 3

7.ΕΠΣ Ζακύνθου 0

Κ14 | 7η Αγωνιστική 5ου ομίλου

ΕΠΣ Κεφαλληνίας | Ιθάκης – ΕΠΣ Λακωνίας 0-5

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 1-4

ΕΠΣ Αχαΐας – ΕΠΣ Μεσσηνίας 4-0

Τελική βαθμολογία

1.ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 14

2.ΕΠΣ Αχαΐας 13

3.ΕΠΣ Λακωνίας 12

4.ΕΠΣ Μεσσηνίας 8

5.ΕΠΣ Ηλείας 7

6.ΕΠΣ Κεφαλληνίας | Ιθάκης 5

7.ΕΠΣ Ζακύνθου 0

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr