Τέλος από την Εθνική Ελλάδος ο Άγγελος Αναστασιάδης

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική Ελλάδος ένα μήνα μετά την ήττα από την Αρμένια. Μέσα στη εβδομάδα νέα συνάντηση για την αποζημίωση.Τέλος και οι Γιαννακόπουλος, Μπασινάς...

Εναν μήνα και κάτι μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Αρμενία ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αποτελέσει παρελθόν. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Γραμμένο και του έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής. Οι δύο άντρες συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας αλλά και τα όσα έγιναν στην Εθνική το τελευταίο διάστημα.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Μαζί με τον Αγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσει και όλο το επιτελείο το οποίο τον ακολουθούσε. Οπερ σημαίνει πως τόσο ο βοηθός του, Στέλιος Γιαννακόπουλος θα αποχαιρετήσει την Εθνική, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Αγγελος Μπασινάς.

Ο αντικαταστάτης

Σε ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη δεν διέρρευσε κάποιο όνομα μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Μάλιστα, ο Βαγγελης Γραμμένος θέλει να συναντηθεί με την αρμόδια επιτροπή των Εθνικών ομάδων μιας και υπάρχουν διάφορες τάσεις για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό (αν θα είναι από το εξωτερικό ή κάποιος Ελληνας). Τελική απόφαση ωστόσο δεν υπάρχει.

Στην Αθήνα η UEFA με Λάκοβιτς, Ρηγόπουλο, Γεωργίου

Ο Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε επίσης με τους εκπροσώπους της UEFA. Οι Λάκοβιτς, Ρηγόπουλος, Γεωργίου συζήτησαν με τον Βαγγέλη Γραμμένο αλλά και με τον υπερπαρατηρητή της FIFA, Πετρ Φουσεκ. Η ατζέντα των τριών πλευρών είχε να κάνει με τα ανοιχτά ζητήματα της ΕΠΟ τα οποία μεταξύ άλλων είναι ο κανονισμός της διαιτησίας και η βία.

Πηγή: gazzetta.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr