Στα μπαράζ με Παναιτωλικό για μια θέση στην Super League η Ξάνθη

Στην 2η θέση της τελικής κατάταξης της Super League 2, τερμάτισε ο ΑΟ Ξάνθης μετά το πέρας των αγώνων play offs.

Η ξανθιώτικη ομάδα επικράτησε στην 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος με 1-0 επί του Λεβαδειακού, τον ξεπέρασε στη βαθμολογία συγκεντρώνοντας στην ιδιαίτερη αυτή αγωνιστική περίοδο με 51 βαθμούς (14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 4 ήττες) και θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή της στην Super League 1 μέσα από τον διπλό αγώνα διαβάθμισης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που τερμάτισε στην 13η θέση της Super League 1. Στο παιχνίδι που έγινε στο Xanthi FC Arena, το τελικό 1-0 υπέρ του ΑΟ Ξάνθης επιτεύχθηκε χάρη στο γκολ του Έμπερτ (76′), για μία ομάδα που είχε και δοκάρι στο α’ μέρος με τον Θανάση Ντίνα.

Στο 17΄ το σουτ του Μυτίδη απέκρουσε ο Ίτσο σε κόρνερ πέφτοντας στην δεξιά του γωνία. Στο 24′ η κεφαλιά του Καπνίδη κατέληξε στα χέρια του Στογιάνοβιτς. Στο 28′ ο Έμπερτ εκτέλεσε κόρνερ ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ και την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κονέ στο 32′. Στο 40′ άστοχη ήταν η κεφαλιά του Πολέτο και στο 43′ το πλασέ του ίδιου μπλόκαρε εύκολα ο Ίτσο. Στο 44′ από κοντά ο Βέρκερ μπήκε στην πορεία της σέντρας του Σιατραβάνη, χωρίς όμως να βρει στόχο η προσπάθειά του. Στο φινάλε του α’ μέρους το σουτ του Κονέ μπλόκαρε ο Ίτσο, ενώ ο ΑΟΞ είχε την μεγάλη στιγμή με το οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Ντίνα στο 47′ κι ένα καλό σουτ του Παντελιάδη λίγο αργότερα που όμως δεν βρήκε στόχο. Εκτός στόχου ήταν και το σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Συμελίδη.

Στο 47′ η κοντινή προσπάθεια του Σιατραβάνη πέρασε άουτ σε μία καλή στιγμή ενώ στο 54′ δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά μετά από σέντρα από αριστερά. Στο 63′ η κεφαλια του Τζούρμαν μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς. Η κεφαλιά του Μπιανκόνι στο 66′ πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Δημούτσου στο 74′.

Στο 76′ ο Πάτρικ Έμπερτ με σουτ έκανε το 1-0. Στο 90′ το σουτ του Νίλι δεν βρήκε στόχο.

Σκόρερ: Έμπερτ (75’)

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Συνθέσεις:

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Παντελιάδης (64′ Σχρόιεν, Βέρκερ, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ. (49′ Παπάζογλου Θ.), Ντίνας, Έμπερτ, Τάτος  (64′ Θυμιάνης), Καπνίδης (49′ Δημούτσος), Μικελτάτζε (28′ Σιατραβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (39′ λ. τρ. Μεχία), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Κονέ (79′ Νίκας), Νίλι, Πολέτο (61′ Ενομό), Συμελίδης (79′ Τζιώρας), Μυτίδης (61′ Ενομό).

Πηγή: liganews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr