Στον Ολυμπιακό Βάρης ο νεαρός ταλαντούχος Γιώργος Καραπάνος!

Ο Ολυμπιακός Βάρης, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Γιώργο Καραπάνο!

Ο 18-άχρονος ποδοσφαιριστής προερχεται από την ακαδημια του Ολυμπιακού Βάρης, όπου και ξεκίνησε σε ηλικία 4 ετών! Σε ηλικία 10 ετών επιλέχθηκε για τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπου και αγωνίστηκε για 4 χρόνια στις Κ-10, Κ-11, Κ-12 και Κ-13.

Στη συνέχεια, μετακόμισε για οικογενειακούς λόγους στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Κ-14, Κ-16 και Κ-18 της Α.Ε. Μεσολογγίου (Γ΄ Εθνική), ενώ αποτέλεσε μέλος των Μικτών (Προ-Εθνικών) Ομάδων της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ένα εξαιρετικό και ταλαντούχο παιδί, επιστρέφει εκεί όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ανοίγοντας πλέον και μια νέα σελίδα στη ζωή του, αυτή του σπουδαστή.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην επιστροφή του στο «σπίτι» του, στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βάρης, και του ευχόμαστε υγεία, πρόοδο σε κάθε επίπεδο (αθλητικό και ακαδημαϊκό) και κάθε επιτυχία με τα αγαπημένα του ερυθρόλευκα!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr