Τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον Φίλιππο Σφαέλο στην εκπομπή «ΕΚ του σύνεγγυς» (vid)

Ο σπουδαίος πρώην προπονητής της ΑΕΚ , του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ο οποίος μετά την απόφαση του να σταματήσει την προπονητική είχε πολλά χρόνια να βγει στο φακό.

Επέστρεψε όμως για τον προσωπικό του φίλο και πρώην συνεργάτη του τον δικό μας Φίλιππο Σφαέλο στο αφιέρωμα του Nafpaktia news.gr και της εκπομπής “ΕΚ του σύνεγγυς” που προβάλεται κάθε Τρίτη στις 22:00 από το Nafpaktia news.gr και την τηλεόραση του Ιονιαν στο πρώην πρόεδρο του Ναυπακτιακού για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό της Ναυπακτίας, στον Ναυπακτιακό Αστέρα και το Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Στο αφιέρωμα μίλησαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Σάκης Τσιώλης, Δημήτρης Σκούνας, Κώστας Κωνσταντινίδης , Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, ο Γιώργος Μίχος και ο Γιώργος Μπανιάς με ένα σπουδαίο αφιέρωμα που ετοίμασε μέσα από το προσωπικό του αρχείο.

Το Nafpaktia news.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr