Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Ρουμανίας

Στο ντεμπούτο του Γουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 1-0 στο Stadionul Steaua χάρη σε γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο που με κεφαλιά νίκησε τον Νίτα στο 38ο λεπτό από σέντρα του Λάζαρου Ρότα.

Η Εθνική ομάδα ήταν αρκετά καλή στα εξήντα πρώτα λεπτά. Δημιούργησε ευκαιρίες με τους Γιακουμάκη στο 3΄, Ρότα στο 7΄ και Πέλκα στο 28΄, ενώ στο 22΄ ακυρώθηκε γκολ του Γιακουμάκη, παρότι ο διαιτητής είχε αρχικά δείξει σέντρα.

Στο τελευταίο ημίωρο η Ρουμανία αγωνίστηκε πιο επιθετικά και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, με κυριότερη την κεφαλιά του Ρους στο δοκάρι (72΄), όμως η άμυνα της Εθνικής είχε σωστές αποφάσεις και κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ρουμανία: Νίτα, Ράτιου, Κίρικες, Ρους (88΄ Ντραγκούσιν), Καμόρα (75' Τόσκα), Μαρίν, Μπορντεάνου (75' Μιχάιλα), Μιτρίτσα (62' Ποπέσκου), Τσικαλντάου, Μαξίμ (72' Ιβάν), Γκεόργκι Πούσκας (61' Τανάσε).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης (57΄Δουβίκας), Μάνταλος (81' Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (82' Αλεξανδρόπουλος) , Λημνιός (57' Μπακασέτας), Γιακουμάκης (71' Παυλίδης).

Κίτρινες: - / Τσιμίκας 70', 83' Μπακασέτας.

* Τη Δευτέρα 28/03 η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα το Μαυροβούνιο (21:00) στη Μποντγκόριτσα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr